Busreis Brasschaat

  • Type: Dagtrip
  • Datum: 29-04-2018
  • Plaatsen: 50

Busreis: "Vlaanderen wandelt" te Brasschaat


4 - 7 - 10 - 14 - 18 - 21 - 25 - 30 km

Voor onze eerste busreis van 2018 brengen  we een  bezoek aan  Brasschaat, niet zo ver van Antwerpen verwijderd en toch gelegen in de mooie Kempen. In de talrijke groendomeinen is het heerlijk vertoeven evenals in de vele parken die de gemeente rijk is. In de meest noordelijke uithoek vinden we een verborgen parel! Hier treden we in de voetsporen van de militairen en  het vliegwezen. Hier stappen we door een uniek heidegebied met heel wat militair erfgoed zoals het Fort van Brasschaat, een antitankgracht, het groot en klein schietveld en heel wat bunkers. In deze omgeving kunnen we een bezoek brengen aan het 'Gunfire museum' ofwel  genieten van een panoramisch uitzicht over het militaire vliegveld.
Brasschaat heeft ook het Peerdsbos op zijn grondgebied. Dit is  het oudste bos van Antwerpen alwaar het heerlijk wandelen is. In domein "De Mick" breng je een bezoek aan de kinderboerderij en het 'sprookjespad'. U leest het: Brasschaat zal op deze "Vlaanderen wandelt" al zijn troeven uitspelen om jullie een aangename wandeldag te bezorgen.

Vele leden laten zich waarschijnlijk afschrikken door het feit dat dit "Vlaanderen wandelt" betreft en dat dit een grote massa volk met zich meebrengt. Inderdaad, dit evenement lokt duizenden wandelaars maar omdat de verschillende afstanden meteen gesplitst worden zal er zeker geen overrompeling zijn. Reis met ons mee en geniet van een schitterende wandeldag!

Aantal beschikbare plaatsen : 50
Vertrek : om 7u op parking Packo langs de Torhoutsesteenweg in Zedelgem. Hier kan iedereen  zijn wagen veilig  op de prive-parking van de firma Packo achterlaten.

Prijs :  10Euro per persoon voor leden  van "Vier op een rij" Zedelgem. Niet leden betalen 15Euro.

Inschrijven : bij Wim Verhelst via mail : info@4op1rij.be. Opgelet! Na reservatie moet je steeds een bevestigingsmail terugkrijgen. Bij inschrijving graag onmiddellijke storting van het verschuldigde bedrag  op rekening BE23 6528 0924 2891 van Busreizen 4op1rij, Achiel Rommelplein 5, 8210 Zedelgem.

Opmerking : het gedetailleerde parcours wordt gepubliceerd in clubblad 126 van april 2018.

Online reservervatie