Eindejaarswandeling door Merkenveld en Doeveren

  • Type: Andere
  • Datum: 29-12-2018
  • Plaatsen: 999

Zaterdag 29 december 2019

Eindejaarswandeling door Merkenveld en Doeveren


Toen we opmerkten dat er op deze laatste zaterdag van 2018 geen enkele wandeltocht op de kalender stond in West-Vlaanderen werd het idee geboren om voor onze leden iets speciaals op touw te zetten.  We staken de koppen bij elkaar en besloten om een rustige, gezellige winternamiddagwandeling te organiseren. We vonden de patron van cafe Breughelhof bereid om zijn zaaltje ter beschikking te stellen als start-en aankomstlokaal. Daarnaast reageerden Jef en Sabine meteen om een parcours van 6 en 12km door het mooie Merkenveld en Doeveren uit te stippelen.

Natuurlijk is deze eindejaarsperiode misschien voor jullie een drukke aangelegenheid maar we geven met deze organisatie onze leden de kans om toch nog eens de beentjes te strekken vooraleer we aan de feesttafel aanschuiven.

Na een zestal kilometer trakteren we iedereen op een warme gluhwein of koffie en we proberen er een leuke bedoening van te maken. Bij aankomst in het Breughelhof toasten we allen, op de kosten van Vier op een rij, op het einde van een fantastisch jaar en het begin van een gezond, sportief en schitterend 2019.

Wanneer & Waar?
Zaterdag 29 december 2018 om 13u30 in cafe Breughelhof aan het station in Zedelgem (Ruddervoordsestraat 44) . Ingang achteraan! Parkeerplaatsen vind je genoeg achteraan en opzij van het gebouw.

Afstanden?
6 of 12km door het Merkenveld en door Doeveren.

Voor wie?
Gratis voor alle leden van Vier op een rij. Halverwege gratis drink (gluhwein of koffie) en na de wandeling toasten we samen op 2019.

Online reservervatie