St. Elooi kwam met de zegen, maar ook met regen

Gepost door: Kastaar |4op1rij Zedelgem & ‘St. Elooi comité’ Case New Holland

Zedelgem 15-11-2014

Ja, het weer zat niet mee voor de Zedelgemse wandelclub, en ook niet voor het St. Elooicomitee van Case New Holland die zijn gewaardeerde medewerking aanbood, en dit al verschillende jaren. Van in de vroege morgen al regende het behoorlijk, en dat juist als de mensen moesten doorkomen om te gaan wandelen. Na de middag zou het stoppen met regenen, maar dan was het te laat, nu zagen of klagen helpt toch niet, en tenslotte, we zijn niet alleen op de wereld.

Anderzijds willen we in de allereerste plaats alle 725 deelnemers van harte danken voor hun deelname, dat was nog eens een gewaardeerde steun. En als je dan na de wandeling hoort zeggen, wel we zijn echt gekomen om jullie een plezier te doen, dat klinkt dan ook als muziek in de oren. En als orgelpunt als je dan merkt dat de burenclubs hun best doen om te deelnemers aantal omhoog te helpen, wel dan kan je niet meer ontgoocheld zijn. Voor deze najaarswandeling hadden de parkoermeesters een extra inspanning gedaan om er iets moois van te maken. En daar waren ze blijkbaar in geslaagd, want de commentaar achteraf bleek hen gelijk te geven. In dit jaargetijde is het zeker de moeite om de herfst in zijn volle glorie te bewonderen, die prachtige bladerentapijten, die kleurenschakeringen van de bladeren, die naar benden dwarrelende bladeren, en hier en daar nog een mooi gekleurde paddenstoel, mens wat is die natuur wonderlijk mooi, hopelijk kunnen we er voor helpen zorgen dat we dat nog voor lange tijd aangeboden krijgen.

Anderzijds waren er lovende woorden voor de pendeldienst Zedelgem station – groene meersen en omgekeerd, hiervoor zorgden de vrienden van Case-New Holland, waarvoor langs deze weg van harte dank voor de gewaardeerde medewerking. Anderzijds kunnen we deze dag behoorlijk geslaagd noemen, één enkele boosdoener de weermaker, maar die heeft niemand in de hand. Doch we geloven vast in het gezegde het is nog nooit blijven regenen. We geven het alvast niet op en werken rustig verder.

Terloops stippen we nog aan dat de vernieuwing van de lidkaarten zeer vlot verliep, en er terug enkel nieuwe leden bijkwamen. Ook de busreizen weerhielden velen hun aandacht, en zelfs de meerdaagse naar Nederland is op enkel plaatsen bijna volledig volgeboekt, en de overige plaatsen kan je tellen op één hand. Onze enige hoop is op volgende organisaties mooi weer, en wij staan er klaar voor om jullie een zeer aangename wandeldag te bezorgen, hou jullie goed het allerbeste, en voor de jaarwisseling het allerbeste en een goede gezondheid, en voor wie herstellende is, een vlug en compleet herstel, tot 18 januari 2015 voor een nieuw jaar met hopelijk veel mooi weer.